80s radio

Zo luister je naar KINK Classics op DAB+!

KINK Classics luister je online, maar ook in heel Nederland in de ether op DAB+. En sinds kort klinkt KINK Classics daar nog beter, dus zoek snel die betere frequentie op!

Wist je dat KINK Classics ook in de ether zit? Met een DAB+-radio pluk je KINK Classics gewoon uit de lucht, zonder datakosten!

En een beetje technisch verhaal, maar KINK Classics zendt naast het netwerk van MTVNL nu ook uit op kanaal 9C. Dat is een nieuw netwerk, dus om KINK Classics daar op te ontvangen moet je je DAB-radio even opnieuw laten scannen naar beschikbare zenders. Dat is een functie die alle DAB-radio's hebben, veelal te vinden in het MENU of onder INSTELLINGEN. Na een korte scan zie je dan KINK Classics op kanaal 9C.

BETER

Het grote voordeel is dat KINK Classics op kanaal 9C uitzendt met een hogere bitrate dan op MTVNL, wat simpelweg neerkomt op: het klinkt veel beter! Mocht de dekking van MTVNL afwijken van die van 11C of bij jou in de buurt minder zijn, dan schakelt je DAB-radio in de meeste gevallen automatisch naar de goed te ontvangen variant met de beste geluidskwaliteit.

Dus: doe de scan en luister met nog meer plezier naar KINK Classics!

Luister KINK Classics

Nieuwsbrief

Volg KINK Classics