Programmering v3 2023

Programmering

Op KINK Classics hoor je de hele dag door de beste alternatieve muziek uit de 60's, 70's, 80's en 90's. Check hier de programmering!

WAKE UP CALL

Elke ochtend begint op KINK Classics met de Wake Up Call met Tim Op het Broek!

Weg met je ochtendhumeur, Tim gooit het aan de kant met de beste alternatieve classics om om je werkdag met een glimlach op te starten!

Tim Op het Broek

CLASSICS @ WORK

De muzikale koffie voor de eerste helft van je werkdag! Lars Wijnhoven brengt je op stoom tussen 09 en 12 uur

90'S LUNCH HOUR

Zin in 90's? Dan is Tom er voor je! Je hoort hem elke werkdag tussen 12 en 14 uur met de 90's Lunch

AFTERNOON CLASSICS

Je middag vliegt voorbij met de muziek van KINK Classics, gepresenteerd door Elwin van Gestel. Je hoort hem tussen 16 en 18 uur

EIGHTIES TIJD

Elke doordeweekse avond hoor je op KINK Classics de beste tracks uit de jaren 80 in EIGHTIES TIJD! Schoudervullingen, eyeliner en gel bij de hand? KINK Classics geeft je elke dag tusen 18 en 20 uur de beste 80's soundtrack!

VINTAGE CLASSICS

Wil je de ECHT oude kant van KINK Classics horen? Dan check je KINK Classics Vintage! Elke maandag- tot en met donderdagavond hoor je tussen 20 en 21 uur Vintage op KINK Classics, met uitsluitend alternatieve klappers uit de jaren zestig en zeventig. Groovy!

FRIDAY FEEL

Karel Oosterhuis neemt je mee het weekend in, vrijdagmiddag tussen 16 en 17 uur.

BEST PUNK

Jas een veiligheidsspeld door je oor, trek een leren jasje aan en gooi 30 potten wax in je haar: de beste punk hoor je op KINK Classics!

Elke vrijdagavond gooit Tim Op het Broek tussen 20 en 21 uur de deuren van het KINK Classics kraakpand open voor de beste punkmuziek. Van de eerste punkgeluiden uit de late jaren 60 tot poppunk uit de 90's: het komt allemaal voorbij!

Krakers, zogezegd.

80's & 90's WEEKEND

In het weekend slingeren we je elk uur terug naar een ander decennium: tussen 12 en 18 uur is het ene uur uitsluitend voor de 80's, het andere voor de 90's. 

EASY LIKE SUNDAY MORNING

Je zondagochtend mag best wat relaxter beginnen... en dus hoor je de beste slow classics tussen 10 en 12 uur!

SYMFO SUNDAY

Voor de liefhebber: Tim Op het Broek selecteert elke week de beste symfonische rock! Je hoort het zondagavond tussen 20 en 21 uur.

Luister KINK Classics

Nieuwsbrief

Volg KINK Classics